Zašto u pretrazi nema moje Općine/Grada?

Zato što se Vaš Grad ili Općina još nije uključila u projekt.

Ukoliko Vas zanimaju detaljnije informacije o projektu, o mogućnostima za suradnju između Vašeg Grada/Općine i FINOTEKA.com te ako želite da poljoprivrednici iz Vašeg kraja budu daleko ispred ostalih, molimo Vas da nas kontaktirate! Poslat ćemo Vašoj Općini/Gradu poziv za sudjelovanje u projektu sa svim detaljima.

Općine i Gradovi sudjelovanjem u projektu FINOTEKA.com ostvaruju sljedeće osnovne ciljeve:

  • svoje male i velike lokalne proizvođače hrane povezuju s kupcima iz cijele RH
  • pomažu svojim proizvođačima da se kvalitetno i bez troškova prezentiraju na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane
  • omogućuju svim fizičkim i pravnim osobama iz cijele RH da u svakom trenutku mogu na jednom mjestu vidjeti ponudu prehrambenih proizvoda proizvedenih na određenom području (i kontaktirati izravno svakog pojedinog proizvođača)
  • kod svojih žitelja podižu svijest o važnosti kupovanja domaće hrane proizvedene u svom okruženju za cjelokupno lokalno gospodarstvo
  • omogućuju da se u lokalnim trgovinama, restoranima i sl. nudi hrana proizvedena u tom kraju
  • proizvođačima koji se ne služe internetom pomažu da se uključe u projekt
  • formiranjem usko specijalizirane, sistematizirane, lako pretražive i uvijek aktualne javne baze podataka (o proizvođačima hrane i njihovim proizvodima) napokon će dovesti i do vrlo realnih mogućnosti za daljnje povezivanje proizvođača s ciljem zajedničkog plasmana njihovih proizvoda (zadruge, udruge, klasteri...)

Ovo Vam se čini interesantnim i za Vaš Grad ili Općinu? Kontaktirajte nas i informirajte se detaljnije!

CENTRALNO MJESTO TRŽIŠTA DOMAĆE HRANE


ZA MEDIJE

Svaka pozitivna promjena na tržištu domaće hrane vidno će se odraziti na gospodarstvo svih županija i općina. Tome zasigurno ide u prilog činjenica da u Hrvatskoj od proizvodnje hrane živi preko 500.000 ljudi na više od 150.000 komercijalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Uvjereni smo da je FINOTEKA.com projekt čije intenziviranje će dovesti do mnogih promjena na hrvatskom tržištu hrane te da bi kao takav mogao pozitivno utjecati na većinu stanovnika Republike Hrvatske. Stoga smatramo da je o njegovoj provedbi neizmjerno važno pružiti informacije proizvođačima hrane, a potom i potencijalnim kupcima te hrane. U tom smislu, molimo Vas da nam, koristeći Vaš medijski utjecaj, u tome pomognete.

Vrlo je bitno naglasiti da je korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com potpuno besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača. Također napominjemo da je FINOTEKA.com projekt osmišljen na način da od njega mogu imati jednake koristi i proizvođači koji se ne koriste internetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    MEDIJSKI PARTNERI