Zašto u pretrazi nema moje Općine/Grada?

Zato što se Vaš Grad ili Općina još nije uključila u projekt.

Ukoliko Vas zanimaju detaljnije informacije o projektu, o mogućnostima za suradnju između Vašeg Grada/Općine i FINOTEKA.com te ako želite da poljoprivrednici iz Vašeg kraja budu daleko ispred ostalih, molimo Vas da nas kontaktirate! Poslat ćemo Vašoj Općini/Gradu poziv za sudjelovanje u projektu sa svim detaljima.

Općine i Gradovi sudjelovanjem u projektu FINOTEKA.com ostvaruju sljedeće osnovne ciljeve:

  • svoje male i velike lokalne proizvođače hrane povezuju s kupcima iz cijele RH
  • pomažu svojim proizvođačima da se kvalitetno i bez troškova prezentiraju na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane
  • omogućuju svim fizičkim i pravnim osobama iz cijele RH da u svakom trenutku mogu na jednom mjestu vidjeti ponudu prehrambenih proizvoda proizvedenih na određenom području (i kontaktirati izravno svakog pojedinog proizvođača)
  • kod svojih žitelja podižu svijest o važnosti kupovanja domaće hrane proizvedene u svom okruženju za cjelokupno lokalno gospodarstvo
  • omogućuju da se u lokalnim trgovinama, restoranima i sl. nudi hrana proizvedena u tom kraju
  • proizvođačima koji se ne služe internetom pomažu da se uključe u projekt
  • formiranjem usko specijalizirane, sistematizirane, lako pretražive i uvijek aktualne javne baze podataka (o proizvođačima hrane i njihovim proizvodima) napokon će dovesti i do vrlo realnih mogućnosti za daljnje povezivanje proizvođača s ciljem zajedničkog plasmana njihovih proizvoda (zadruge, udruge, klasteri...)

Ovo Vam se čini interesantnim i za Vaš Grad ili Općinu? Kontaktirajte nas i informirajte se detaljnije!

CENTRALNO MJESTO TRŽIŠTA DOMAĆE HRANE


OGLAŠAVANJE

      Bilo da ste proizvođač hrane koji želi postati jedan od najpoznatijih u RH, ili ako nudite proizvode ili usluge namjenjene proizvođačima hrane, nema bolje i isplativije reklame za Vas od reklame putem bannera na našoj naslovnici! Reklamiranje pomoću fiksnih bannera raznih veličina i pozicija, kroz kampanje u trajanju minimalno mjesec dana (uz popuste za kampanje duže od mjesec dana), zasigurno će Vam povećati prodaju kao i osigurati povećanje svjesnosti o brandu. To Vam jamči činjenica što je FINOTEKA.com usko specijalizirana internet stranica namijenjena isključivo sudionicima tržišta hrane pa je time zasigurno i najbolje mjesto za predstavljanje Vaših proizvoda i usluga – svom ciljanom tržištu!

FINOTEKA.com jedini je projekt takvog tipa u RH, zbog svoje izuzetne praktičnosti i učinkovitosti odlično prihvaćen od javnosti. Naše stranice posjećuju restorani, velike i male trgovine, voćarnice ili razne druge pravne i fizičke osobe koje interesira ponuda domaćih prehrambenih proizvoda. Naravno, tu su i naši proizvođači hrane koji su temelj i ponos ovog projekta.

Dakle, svim sudionicima tržišta domaće hrane te svima čije poslovanje je na njih vezano poručujemo sljedeće - Iskoristite priliku, kontaktirajte nas, javit ćemo Vam se, isplatit će Vam se!


FINOTEKA.com

    MEDIJSKI PARTNERI