Zatvori!
FinotekaDostava.com×

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

   Prikaži samo eko proizvode
   Prikaži proiz. s dostavom na kućni prag

OGLAŠAVANJE

      Bilo da ste proizvođač hrane koji želi postati jedan od najpoznatijih u RH, ili ako nudite proizvode ili usluge namjenjene proizvođačima hrane, nema bolje i isplativije reklame za Vas od reklame putem bannera na našoj naslovnici! Reklamiranje pomoću fiksnih bannera raznih veličina i pozicija, kroz kampanje u trajanju minimalno mjesec dana (uz popuste za kampanje duže od mjesec dana), zasigurno će Vam povećati prodaju kao i osigurati povećanje svjesnosti o brandu. To Vam jamči činjenica što je FINOTEKA.com usko specijalizirana internet stranica namijenjena isključivo sudionicima tržišta hrane pa je time zasigurno i najbolje mjesto za predstavljanje Vaših proizvoda i usluga – svom ciljanom tržištu!

FINOTEKA.com jedini je projekt takvog tipa u RH, zbog svoje izuzetne praktičnosti i učinkovitosti odlično prihvaćen od javnosti. Naše stranice posjećuju restorani, velike i male trgovine, voćarnice ili razne druge pravne i fizičke osobe koje interesira ponuda domaćih prehrambenih proizvoda. Naravno, tu su i naši proizvođači hrane koji su temelj i ponos ovog projekta.

Dakle, svim sudionicima tržišta domaće hrane te svima čije poslovanje je na njih vezano poručujemo sljedeće - Iskoristite priliku, kontaktirajte nas, javit ćemo Vam se, isplatit će Vam se!


FINOTEKA.com


MEDIJSKI PARTNERI