Povezujemo hrvatske proizvođače hrane s kupcima hrane POTPUNO BESPLATNO!
Bilo da ste mali ili veliki proizvođač hrane. Bilo da ste mali kupac (za vlastitu prehranu) ili veći kupac (restoran, trgovac, prerađivač...).

ZA KUPCE HRANE
FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode! Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

ZA PROIZVOĐAČE HRANE
Ukoliko ste hrvatski proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode neprekidno nudimo tržištu, registrirajte se OVDJE.

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

Prikaži samo eko proizvode
Prikaži samo proiz. koji su prošli Finotekin test kvalitete

OGLAŠAVANJE

      Bilo da ste proizvođač hrane koji želi postati jedan od najpoznatijih u RH, ili ako nudite proizvode ili usluge namjenjene proizvođačima hrane, nema bolje i isplativije reklame za Vas od reklame putem bannera na našoj naslovnici! Reklamiranje pomoću fiksnih bannera raznih veličina i pozicija, kroz kampanje u trajanju minimalno mjesec dana (uz popuste za kampanje duže od mjesec dana), zasigurno će Vam povećati prodaju kao i osigurati povećanje svjesnosti o brandu. To Vam jamči činjenica što je FINOTEKA.com usko specijalizirana internet stranica namijenjena isključivo sudionicima tržišta hrane pa je time zasigurno i najbolje mjesto za predstavljanje Vaših proizvoda i usluga – svom ciljanom tržištu!

FINOTEKA.com jedini je projekt takvog tipa u RH, zbog svoje izuzetne praktičnosti i učinkovitosti odlično prihvaćen od javnosti. Naše stranice posjećuju restorani, velike i male trgovine, voćarnice ili razne druge pravne i fizičke osobe koje interesira ponuda domaćih prehrambenih proizvoda. Naravno, tu su i naši proizvođači hrane koji su temelj i ponos ovog projekta.

Dakle, svim sudionicima tržišta domaće hrane te svima čije poslovanje je na njih vezano poručujemo sljedeće - Iskoristite priliku, kontaktirajte nas, javit ćemo Vam se, isplatit će Vam se!


FINOTEKA.com


MEDIJSKI PARTNERI