ZA KUPCE HRANE
FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode! Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

ZA PROIZVOĐAČE HRANE
Ukoliko ste hrvatski proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode neprekidno nudimo tržištu, registrirajte se OVDJE.

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

Prikaži samo eko proizvode
Prikaži samo proiz. koji su prošli Finotekin test kvalitete

ZA KUPCE HRANE

Proizvođači hrane iz naše baze čekaju da ih kontaktirate. Dakle, ukoliko želite kupovati domaću hranu izravno od proizvođača iz naše baze, odaberite iz ponude proizvod koji Vas zanima, kontaktirajte proizvođača i obavite kupnju.
Do ponude proizvoda, odnosno do proizvođača koji te proizvode proizvodi, možete doći tako da koristite tražilicu domaće hrane (pri vrhu stranice). Možete koristiti sve ili samo neke opcije pretraživanja. Što više opcija kod svakog pojedinog pretraživanja koristite, to će rezultat pretraživanja biti konkretniji i detaljniji. Nakon klika na tipku "Pretraži", pojavit će se tabela s popisom traženih proizvoda. Napominjemo da se detaljniji podaci o hrani i proizvođačima (kao i kontakt podatci) pojavljuju klikom na svaki pojedini red u tabeli.

Ukoliko trebate pomoć pri snalaženju sustavom FINOTEKA.com, konktaktirajte nas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI