Zašto u pretrazi nema moje Općine/Grada?

Zato što se Vaš Grad ili Općina još nije uključila u projekt.

Ukoliko Vas zanimaju detaljnije informacije o projektu, o mogućnostima za suradnju između Vašeg Grada/Općine i FINOTEKA.com te ako želite da poljoprivrednici iz Vašeg kraja budu daleko ispred ostalih, molimo Vas da nas kontaktirate! Poslat ćemo Vašoj Općini/Gradu poziv za sudjelovanje u projektu sa svim detaljima.

Općine i Gradovi sudjelovanjem u projektu FINOTEKA.com ostvaruju sljedeće osnovne ciljeve:

  • svoje male i velike lokalne proizvođače hrane povezuju s kupcima iz cijele RH
  • pomažu svojim proizvođačima da se kvalitetno i bez troškova prezentiraju na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane
  • omogućuju svim fizičkim i pravnim osobama iz cijele RH da u svakom trenutku mogu na jednom mjestu vidjeti ponudu prehrambenih proizvoda proizvedenih na određenom području (i kontaktirati izravno svakog pojedinog proizvođača)
  • kod svojih žitelja podižu svijest o važnosti kupovanja domaće hrane proizvedene u svom okruženju za cjelokupno lokalno gospodarstvo
  • omogućuju da se u lokalnim trgovinama, restoranima i sl. nudi hrana proizvedena u tom kraju
  • proizvođačima koji se ne služe internetom pomažu da se uključe u projekt
  • formiranjem usko specijalizirane, sistematizirane, lako pretražive i uvijek aktualne javne baze podataka (o proizvođačima hrane i njihovim proizvodima) napokon će dovesti i do vrlo realnih mogućnosti za daljnje povezivanje proizvođača s ciljem zajedničkog plasmana njihovih proizvoda (zadruge, udruge, klasteri...)

Ovo Vam se čini interesantnim i za Vaš Grad ili Općinu? Kontaktirajte nas i informirajte se detaljnije!

CENTRALNO MJESTO TRŽIŠTA DOMAĆE HRANE


ZA KUPCE HRANE

Proizvođači hrane iz naše baze čekaju da ih kontaktirate. Dakle, ukoliko želite kupovati domaću hranu izravno od proizvođača iz naše baze, odaberite iz ponude proizvod koji Vas zanima, kontaktirajte proizvođača i obavite kupnju.
Do ponude proizvoda, odnosno do proizvođača koji te proizvode proizvodi, možete doći tako da koristite tražilicu domaće hrane (pri vrhu stranice). Možete koristiti sve ili samo neke opcije pretraživanja. Što više opcija kod svakog pojedinog pretraživanja koristite, to će rezultat pretraživanja biti konkretniji i detaljniji. Nakon klika na tipku "Pretraži", pojavit će se tabela s popisom traženih proizvoda. Napominjemo da se detaljniji podaci o hrani i proizvođačima (kao i kontakt podatci) pojavljuju klikom na svaki pojedini red u tabeli.

Ukoliko trebate pomoć pri snalaženju sustavom FINOTEKA.com, konktaktirajte nas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    MEDIJSKI PARTNERI