ZA KUPCE HRANE
FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode! Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

ZA PROIZVOĐAČE HRANE
Ukoliko ste hrvatski proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode neprekidno nudimo tržištu, registrirajte se OVDJE.

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

Prikaži samo eko proizvode
Prikaži samo proiz. koji su prošli Finotekin test kvalitete
Finoteka.com na Facebook-u

ZA MEDIJE

Svaka pozitivna promjena na tržištu domaće hrane vidno će se odraziti na gospodarstvo svih županija i općina. Tome zasigurno ide u prilog činjenica da u Hrvatskoj od proizvodnje hrane živi preko 500.000 ljudi na više od 150.000 komercijalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Uvjereni smo da je FINOTEKA.com projekt čije intenziviranje će dovesti do mnogih promjena na hrvatskom tržištu hrane te da bi kao takav mogao pozitivno utjecati na većinu stanovnika Republike Hrvatske. Stoga smatramo da je o njegovoj provedbi neizmjerno važno pružiti informacije proizvođačima hrane, a potom i potencijalnim kupcima te hrane. U tom smislu, molimo Vas da nam, koristeći Vaš medijski utjecaj, u tome pomognete.

Vrlo je bitno naglasiti da je korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com potpuno besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača. Također napominjemo da je FINOTEKA.com projekt osmišljen na način da od njega mogu imati jednake koristi i proizvođači koji se ne koriste Internetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI