ZA KUPCE HRANE
FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode! Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

ZA PROIZVOĐAČE HRANE
Ukoliko ste hrvatski proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode neprekidno nudimo tržištu, registrirajte se OVDJE.

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

Prikaži samo eko proizvode
Prikaži samo proiz. koji su prošli Finotekin test kvalitete

MISIJA

Omogućujemo hrvatskim proizvođačima hrane da izađu iz anonimnosti te efikasno promoviramo njihove proizvode uz pomoć inovativnih internet rješenja. S druge strane s tim istim inovativnim rješenjima omogućujemo kupcima hrane da u trenu pronađu proizvođača određenog prehrambenog proizvoda u svom okruženju. Na taj način jednoj i drugoj strani smanjujemo njihove transportne i mnoge druge troškove, smanjujemo im utrošak vremena te dokazujemo proizvođačima hrane da ne moraju prevaliti stotine kilometara kako bi njihovi potencijalni kupci znali da postoje.

Također, informiramo potencijalne kupce domaće hrane ("velike" i "male" trgovine, voćarnice, restorane i sl.) o ponudi domaćih proizvoda naših proizvođača članova, podižemo svjest o važnosti kupovanja domaćih prehrambenih proizvoda za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo te tako ujedno stvaramo jedinstveno mjesto na internetu gdje je uvoznoj hrani ulaz zabranjen. Stvaramo okruženje u kojem se više neće moći desiti da kupci hrane kupuju uvoznu hranu samo zbog toga što su im nedostupne informacije o domaćim proizvođačima i proizvodima.

Kako bismo proizvođačima hrane na FINOTEKA.com pružili dodatnu uslugu, kroz posebnu, specijaliziranu internet tražilicu FINOTEKA.OPREMA, na inovativan način, efikasno pružamo informacije o tvrtkama koje nude proizvode i usluge proizvođačima hrane, o njihovim prodajnim mjestima te o njihovim konkretnim proizvodima, uslugama i brandovima koje na pojedinim prodajnim mjestima nude. Naravno da je to istim tvrtkama ujedno i izuzetna prilika da na jedinstven način svom ciljanom tržištu, odnosno proizvođačima hrane, predstave proizvode i usluge koje imaju u ponudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI