ZA KUPCE HRANE
FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode! Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

ZA PROIZVOĐAČE HRANE
Ukoliko ste hrvatski proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode neprekidno nudimo tržištu, registrirajte se OVDJE.

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

Prikaži samo eko proizvode
Prikaži samo proiz. koji su prošli Finotekin test kvalitete

O PROJEKTU

Ovaj projekt će vam biti od velike koristi ako ste:

1. Hrvatski proizvođač hrane (mali ili veliki)
Zato što Vam pomažemo da lakše prodate svoje proizvode...saznaj više
 
 • želite biti sigurni da ćete prodati svoje proizvode?
 • želite svoje proizvode prezentirati kupcima bez ikakvih troškova?
 • želite drastično uštedjeti Vaše vrijeme i novac?

Bez obzira jeste li mali ili veliki proizvođač hrane, unesite već sada svoje proizvode u ponudu na www.FINOTEKA.com! Ne gubite vrijeme, ne čekajte sezonu, UKLJUČITE SE VEĆ SADA – potpuno besplatno!

VEĆ SMO 6 GODINA S VAMA!

FINOTEKA.com je projekt koji je u proteklih nekoliko godina tisućama hrvatskih proizvođača hrane pomogao da lakše prodaju svoje proizvode. Možemo pomoći i Vama, a jedino što trebate učiniti Vi kao proizvođači hrane jest da unesete svoje proizvode u ponudu i da jednostavno pričekate da Vam se kupci sami počnu javljati. Naš je posao da kupce hrane na razne načine obaviještavamo o Vašoj ponudi!

DOKAZANO SMO USPJEŠNI!

FINOTEKA.com jedinstveni je hrvatski projekt za prodaju i kupnju domaće hrane bez posrednika, izravno od hrvatskih proizvođača! Redovno surađujemo s najpoznatijim hrvatskim medijima, sa županijama te s mnogim drugim subjektima iz cijele RH koji sponzoriraju projekt. Iskustva naših proizvođača članova bezbroj su puta prezentirana u mnogim medijima (npr. u večernjem Dnevniku HRT-a, Jutarnjem i Večernjem listu kao tema tjedna na 2 stranice...) te su ujedno i najbolji dokaz kolike su koristi za proizvođače od upisa u FINOTEKA.com. Sigurni smo da si želite olakšati i povećati prodaju Vaših proizvoda te Vas iz tog razloga pozivamo da i Vi, uz vrlo konkretne koristi za Vas, postanete dio velike obitelji FINOTEKA.com!

DETALJNIJE O FINOTEKA.com
 • FINOTEKA.com prva je hrvatska internet tražilica proizvođača domaće hrane i njihovih proizvoda, koja je s vremenom postala i centralno mjesto tržišta domaće hrane u Republici Hrvatskoj. Trenutno imamo više od 1800 hrvatskih proizvođača hrane uključenih u projekt, s tisućama domaćih proizvoda u ponudi. Znamo da kupci uvijek idu tamo gdje je najbolja ponuda, onda nije ni čudo što je mnogim našim proizvođačima registracija u FINOTEKA.com vidljivo povećala prodaju.
 • Isključivi razlog zbog kojeg FINOTEKA.com postoji povezivanje je ponude hrvatskih proizvođača hrane s kupcima hrane. Sva naša djelovanja i naše akcije od kada FINOTEKA.com postoji, bile su poduzete s jednim jedinim ciljem – da pomognemo domaćim proizvođačima hrane da lakše prodaju svoje proizvode, odnosno kupcima hrane da pronađu dobavljače.
 • FINOTEKA.com je usko specijalizirana internet stranica namijenjena isključivo sudionicima tržišta hrane pa je time zasigurno i najbolje mjesto za predstavljanje Vaše proizvodnje i proizvoda. Nakon što se na Google-u upiše pojam "domaća hrana", FINOTEKA.com se prikazuje na 1. mjestu, što je još jedan dokaz da je FINOTEKA.com zaista sinonim za domaću hranu.
 • Projekt je namijenjen kako vrlo malim proizvođačima, tako i onima koji svoje proizvode prodaju isključivo na veliko. Naime, proizvođači prilikom dodavanja proizvoda (nakon popunjavanja obrasca za registraciju) unose podatak prodaju li svoje proizvode "na malo" i/ili "na veliko". Tako će npr. proizvođači koji žele svoje proizvode prodavati npr. voćarnicama, restoranima, trgovinama, trgovačkim centrima i sl., kod popunjavanja obrasca za prijavu unijeti opciju "veleprodaja", a proizvođač Ivo Ivić, koji želi prodavati npr. papriku kilu po kilu, u obrazac za prijavu unijeti opciju "maloprodaja". Oni koji prodaju i "na malo" i "na veliko", prilikom popunjavanja obrasca će unijeti i opciju "maloprodaja" i opciju "veleprodaja".
 • Kod izrade sustava FINOTEKA.com maksimalno smo uzeli u obzir specifičnosti hrvatskoga tržišta hrane te tako "iz nule" izradili kompletni sustav prilagođen konkretno hrvatskim tržišnim prilikama. To znači da je cjelokupni projekt razrađen do detalja, sve kako bi bio maksimalno koristan upravo hrvatskim proizvođačima hrane i njihovim kupcima.
 • Bit ćete promovirani kontinuirano minimalno 12 mjeseci od Vaše registracije u FINOTEKA.com, tj. i u periodu godine kada ne traje sezona prodaje Vaših proizvoda. Tako ćete moći ugovoriti suradnju s kupcima unaprijed. Naime, praksa je pokazala da kontakt i dugoročna suradnja s kupcima često započinju i prije sezone prodaje proizvoda (ako je proizvod sezonski).
 • Korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com potpuno je besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača, kao i za proizvođače hrane.
 • Svaki prihod koji ćete ostvariti nakon registracije na FINOTEKA.com, i nadalje ostaje isključivo Vaš prihod. FINOTEKA.com se ni na koji način neće uplitati u Vaš odnos s kupcima. To također znači da cijene i količine proizvoda koje proizvodite, prilikom registracije na FINOTEKA.com NE morate objavljivati.
 • Za sve proizvođače hrane i kupce (restorane, trgovine, krajnje konzumente itd.), FINOTEKA.com nije samo mjesto za prodaju i kupnju njihovih proizvoda već i sredstvo povezivanja sa subjektima iz svoje branše (radi lakšeg ostvarivanja poslovnih ciljeva).
 • FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za HRVATSKE prehrambene proizvode, dovodi HRVATSKE proizvođače u poziciju da se lakše odupru problemima koje imaju zbog prekomjernog uvoza hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta pridonijet će i razvoju hrvatskog gospodarstva.

 

Što dobivate uključenjem u tražilicu domaće hrane FINOTEKA.com?

 • Upis proizvođača hrane u tražilicu (naziv, županija, općina, mjesto, ulica i kbr., web stranica, telefon, e-mail, Vaš logo).
 • Upis proizvoda u ponudu – (vrsta, naziv, je li veleprodaja i/ili maloprodaja, je li autohtoni i/ili ekološki, opis proizvoda ili proizvodnje, period prodaje pojedinog proizvoda, eventualna dostava, kontakt osoba, tel/mob)
 • Mogućnost postavljanja slika proizvoda
 • Mogućnost samostalnog unošenja, mijenjanja ili brisanja bilo kojih podataka tijekom svih 12 mjeseci trajanja usluge (pomoću korisničkog imena i lozinke odabranih prilikom registracije).
 • Vaš proizvod bit će prezentiran svaki puta kada korisnik tražilice pretražuje bilo po Vašoj županiji, općini ili mjestu, nazivu proizvoda, vrsti proizvoda, ako odabere eko ili autohtone proizvode, a Vi ih imate u ponudi ili ako ciljano traži svu Vašu ponudu.
 • Nakon unosa proizvoda, bit ćete neko vrijeme prezentirani na naslovnici
 • Prikazivanje Vaše lokacije na karti
 • Klikom na Vaš logo ili ponudu, korisnik stranice se prebacuje izravno na Vaše detaljne podatke.
 • Klikom na link u Vašim podatcima, potencijalni kupac se prebacuje izravno na Vašu web stranicu.
 • Konstantna administrativna podrška.
 • Predstavljanje vaših proizvoda i usluga vašem ciljanom tržištu.
 • Usluga traje najmanje 12 mjeseci.

FINOTEKA.com, odnosno tražilica FINOTEKA.com POTPUNO JE BESPLATNA za sve proizvođače i kupce hrane! Sudjelovanje u projektu bez plaćanja članarine, hrvatskim proizvođačima hrane omogućili su naši partneri!

Ukoliko trebate dodatnu informaciju ili pojašnjenje, KONTAKTIRAJTE NAS!

 
Zato što Vam omogućujemo da u nekoliko klikova saznate tko i gdje u Vašem kraju nudi određene proizvode i usluge za profi i hobi poljoprivredu...saznaj više
 

Kupujte repromaterijal, opremu ili usluge za poljoprivredu od tvrtki kojima je zaista bitan Vaš uspjeh! To su tvrtke koje se nalaze u našoj tražilici FINOTEKA.OPREMA!

Ukoliko Vas zanima tko i gdje u Vašem kraju (ili bilo gdje u RH) nudi proizvode i usluge za profi ili hobi poljoprivredu (veleprodaja ili maloprodaja), ukoliko Vas zanimaju njihovi konkretni brandovi, proizvodi ili usluge itd., pomoći će Vam naša tražilica FINOTEKA.OPREMA. Pomoću tražilice pretražite gdje se nalaze prodajna mjesta naših tvrtki partnera i pogledajte njihove konkretne proizvode, usluge i brandove koje po pojedinim prodajnim mjestima nude.

Tvrtke iz naše baze koje Vam nude repromaterijal, opremu ili usluge za poljoprivredu i vrt, kroz projekt FINOTEKA.com dio svog profita vraćaju hrvatskim poljoprivrednicima, stoga smo uvjereni da itekako vrijede Vaše pozornosti.

Neka Vas naziv tražilice FINOTEKA.OPREMA ne zavara. Radi se o specijaliziranoj internet tražilici, prvoj takve vrste u Republici Hrvatskoj, pomoću koje profesionalni ili hobi proizvođači hrane (ili bilo koji drugi posjetitelji stranice) mogu u nekoliko trenutaka pronaći dobavljača za bilo koje proizvode ili usluge za poljoprivredu. Do nedavno je takvo oglašavanje bilo rezervirano isključivo za naše ekskluzivne partnere, ali zbog učestalih upita ostalih potencijalnih oglašivača, odlučili smo otvoriti tražilicu za oglašavanje i svim ostalim tvrtkama koje Vam žele predstaviti svoju ponudu.

Kako funkcionira internet tražilica FINOTEKA.OPREMA?

Tražilica FINOTEKA.OPREMA funkcionira na način da svaki potencijalni kupac tj. posjetitelj internet stranice FINOTEKA.com, može odabrati proizvod koji ga interesira i odmah vidjeti gdje se najbliže njemu nalazi tvrtka ili prodajno mjesto koje nudi taj proizvod. Cilj nam je na jednom mjestu prezentirati kompletnu ponudu proizvoda i usluga za hrvatske poljoprivrednike! Kupcu, tj. Vama dostupni su podatci o tvrtkama, o njihovim prodajnim mjestima, o proizvodima i uslugama koje nude, s pripadajućim slikama i opisom, o brandovima koje eventualno imaju u ponudi, kontakt podatci, podatak da li prodaju svoje proizvode „na malo“ i/ili „na veliko“, iz koje su županije itd. Kupcu su dostupni i mnogi drugi podatci ukoliko ih pojedina tvrtka želi prezentirati. I što je najbitnije – svi ti podatci su vrlo lako pretraživi zbog jedinstvenosti naše tražilice! Može se pretraživati po svim gore navedenim opcijama, a ne mora se odabrati ni jedna opcija pretraživanja, tj. može se samo pogledati ukupna ponuda pojedine županije i sl.. Mogu se odabrati samo neke opcije, dakle ovisno o tome koji Vas podatci o proizvodu ili tvrtki zanimaju. Sustav je izuzetno praktičan i jednostavan za korištenje pa vjerujemo da će Vam biti od velike koristi!

Ukoliko trebate dodatnu informaciju ili pojašnjenje, KONTAKTIRAJTE NAS!

 

2. Kupac hrane (za vlastitu prehranu, za voćarnicu, restoran, trgovinu...)
Zato što Vam omogućujemo izravan kontakt s proizvođačima hrane, tj. omogućujemo Vam da kupujete domaću hranu izravno od domaćih proizvođača...saznaj više
 
 • želite kupovati domaću hranu iz svog kraja?
 • želite kupovati izravno od proizvođača?
 • želite biti sigurni u podrijetlo kupljene hrane?

Bez obzira kupujete li za vlastitu prehranu ili ste trgovac hranom, prerađivač, restoran, voćarnica... koristite tražilicu proizvođača domaće hrane FINOTEKA.com, pretražujte ponudu domaćih proizvođača bez ograničenja! Kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte od njih bez posrednika!

Proizvođači hrane iz naše baze čekaju da ih kontaktirate. Dakle, ukoliko želite kupovati domaću hranu izravno od proizvođača iz naše baze, odaberite iz ponude proizvod koji Vas zanima, kontaktirajte proizvođača i obavite kupnju.
Do ponude proizvoda, odnosno do proizvođača koji te proizvode proizvodi, možete doći tako da koristite tražilicu domaće hrane (pri vrhu stranice).

Možete koristiti sve ili samo neke opcije pretraživanja. Što više opcija kod svakog pojedinog pretraživanja koristite, to će rezultat pretraživanja biti konkretniji i detaljniji. Nakon klika na tipku "Pretraži", pojavit će se traženi proizvodi. Možete odabrati želite li tabelarni prikaz traženih podataka ili prikaz traženih proizvođača na karti. Napominjemo da je zbog određenih tehničkih razloga moguće da se na karti određeni proizvođači neće prikazati. Bitno je znati da ukoliko ste odabrali tabelarni prikaz (što Vam svakako preporučamo), da se detaljniji podaci o hrani i proizvođačima (kao i kontakt podatci) pojavljuju klikom na svaki pojedini red u tabeli.

Ukoliko trebate pomoć pri snalaženju sustavom FINOTEKA.com, konktaktirajte nas!


3. Tvrtka koja nudi proizvode ili usluge potrebne profesionalnim ili hobi
     proizvođačima hrane (maloprodaja ili veleprodaja)
Zato što Vas na razne načine možemo povezati izravno s proizvođačima hrane...saznaj više
 

Pomoću našeg projekta FINOTEKA.com u mogućnosti smo povezati Vas s ogromnim brojem proizvođača hrane s bilo kojeg područja RH. FINOTEKA.com centralno je mjesto u Republici Hrvatskoj za prodaju i kupnju domaće hrane izravno od proizvođača te su time hrvatski proizvođači hrane naši glavni partneri. Iskoristite tu činjenicu i predstavite se izravno svom ciljanom tržištu. Sigurni smo da će Vam suradnja s nama povećati prodaju te Vas iz tog razloga pozivamo da iskoristite suradnju koju Vam ovim putem nudimo. Nudimo Vam razne varijante partnerstva koja ne iziskuju velika ulaganja, a od kojih možete samo profitirati.

Predstavljamo Vam 2 glavna modela povezivanja Vaše tvrtke s profi i/ili hobi proizvođačima hrane:

A) TRAŽILICA FINOTEKA.OPREMA

Vaše ćemo proizvode i usluge predstavljati javnosti putem naše specijalizirane tražilice FINOTEKA.OPREMA.

ZATRAŽITE PONUDU ODMAH, BEZ OBVEZE!

Neka Vas naziv tražilice ne zavara. Radi se o specijaliziranoj internet tražilici, prvoj takve vrste u Republici Hrvatskoj, pomoću koje profesionalni ili hobi proizvođači hrane (ili bilo koji drugi posjetitelji stranice) mogu u nekoliko trenutaka pronaći dobavljača za bilo koje proizvode ili usluge za poljoprivredu. Do nedavno je takvo oglašavanje bilo rezervirano isključivo za naše ekskluzivne partnere, ali zbog učestalih upita ostalih potencijalnih oglašivača, odlučili smo otvoriti tražilicu za oglašavanje i svim ostalim tvrtkama poput primjerice Vaše.

Na taj način, i Vašu će ponudu proizvoda, usluga i sl. neprekidno, tijekom svih 12 mjeseci moći vidjeti svi proizvođači hrane iz cijele RH! Sve podatke o Vašim trgovinama, uslugama, proizvodima itd. moći ćete mijenjati samostalno, tijekom svih 12 mjeseci trajanja partnerstva. Ukoliko nemate vremena za samostalno uključenje ili jednostavno želite da Vam u tome pomognemo, rado ćemo Vam pomoći bez da Vam to dodatno naplaćujemo.

Sudjelujući u tražilici FINOTEKA.OPREMA, Vaši Vas ciljani kupci iz cijele RH doslovno više neće moći zaobići!


Kako funkcionira internet tražilica FINOTEKA.OPREMA?

Tražilica funkcionira na način da svaki potencijalni kupac tj. posjetitelj internet stranice FINOTEKA.com može odabrati proizvod koji ga interesira i odmah vidjeti gdje se najbliže njemu nalazi tvrtka ili prodajno mjesto koje nudi taj proizvod.

Cilj nam je na jednom mjestu prezentirati kompletnu ponudu proizvoda i usluga za hrvatske poljoprivrednike! Kupcu su dostupni podatci o Vašoj tvrtki, o Vašim prodajnim mjestima, o proizvodima i uslugama koje Vaša tvrtka nudi s pripadajućim slikama i opisom, o brandovima koje eventualno imate u ponudi, kontakt podatci, podatak da li prodajete svoje proizvode „na malo“ i/ili „na veliko“, iz koje ste županije itd. Kupcu su dostupni i bilo koji drugi podatci koje im poželite prezentirati. I što je najbitnije – svi ti podatci su vrlo lako pretraživi zbog jedinstvenosti naše tražilice!

Može se pretraživati po svim gore navedenim opcijama, a ne mora se odabrati ni jedna opcija pretraživanja, tj. može se samo pogledati ukupna ponuda pojedine županije i sl.. Mogu se odabrati samo neke opcije, dakle ovisno o tome koji podatci o proizvodu ili tvrtki zanimaju pojedinog potencijalnog kupca ili korisnika ove internet tražilice.

Sustav je izuzetno praktičan i jednostavan za korištenje pa vjerujemo da će biti od velike koristi, kako tvrtkama poput Vaše, tako i Vašim potencijalnim kupcima – profi i hobi proizvođačima hrane!

Usluge i pogodnosti za članove tražilice FINOTEKA.OPREMA:
 • Upis tvrtke u tražilicu (naziv, opis tvrtke, županija, općina, mjesto, ulica i kbr., telefon, fax, e-mail, web stranica, logo tvrtke)
 • Upis neograničenog broja prodajnih mjesta (naziv, opis prodajnog mjesta, županija, općina, mjesto, ulica i kbr., radno vrijeme, telefon, fax, e-mail, način prodaje–veleprodaja i/ili maloprodaja)
 • Upis neograničenog broja proizvoda i / ili usluga – (naziv proizvoda ili usluge-npr. traktor, vrsta proizvoda ili usluge-npr. radni strojevi, opis, brand, slika)
 • Mogućnost automatskog upisa proizvoda i usluga u svako sljedeće prodajno mjesto
 • Mogućnost samostalnog unošenja, mijenjanja ili brisanja bilo kojih podataka tijekom svih 12 mjeseci trajanja usluge
 • Određeno tvrtkino prodajno mjesto s ponudom proizvoda bit će prezentirano svaki puta kada korisnik tražilice pretražuje po županiji, nazivu proizvoda, vrsti proizvoda, brandu ili po načinu prodaje koji je naveden pod Vašim prodajnim mjestima
 • Klikom na vaš logo ili ime tvrtke posjetitelj se prebacuje izravno na Vašu web stranicu
 • Konstantna administrativna podrška
 • Predstavljanje vaših proizvoda i usluga vašem ciljanom tržištu
 • Usluga traje najmanje 12 mjeseci
Ukoliko trebate pomoć pri snalaženju sustavom FINOTEKA.com, konktaktirajte nas!

B) EKSKLUZIVNO PARTNERSTVO

Možete postati naš naš jedini, ekskluzivni partner na području Vaše županije ili na području drugih županija u kojima imate poslovni interes. Suradnja koju Vam nudimo uvelike nadilazi koncept partnerstva koji je moguće isčitati s naše internet stranice, stoga je najkorisnije za Vas da nas kontaktirate radi dogovora oko prezentacije konkretnog modela suradnje. Imamo vrlo konkretne prijedloge za suradnju koju možemo prilagoditi Vašim potrebama (ovisno je li Vaše tržište županija ili cijela RH, ovisno o tome je li Vam bitnije unaprijediti maloprodaju ili veleprodaju itd.). Detalje o svim mogućim modelima partnerstva rado bismo Vam predstavili te bismo Vas također rado detaljnije upoznali s projektom. Kontaktirajte nas bez obveze!
Napominjemo da svi naši ekskluzivni partneri, između ostalog, dobivaju oglas na naslovnici Finoteke te besplatno sudjelovanje u tražilici FINOTEKA.OPREMA na period od 12 mjeseci (kao dio istaknute ponude)!
Ukoliko trebate pomoć pri snalaženju sustavom FINOTEKA.com, konktaktirajte nas!


4. Republika Hrvatska (županije, gradovi, općine...)
Zato što u Republici Hrvatskoj izravno od proizvodnje hrane živi preko 500.000 ljudi...saznaj više
 

Tek kad uzmemo u obzir činjenicu da u Republici Hrvatskoj oko 500.000 ljudi živi izravno od proizvodnje hrane (vlasnici OPG-a, obrta itd. plus zaposleni ili članovi OPG-a), postane nam jasno koliko je zapravo važno za cjelokupno gospodarstvo da se kupuje domaća hrana! Samim time, jasno je koliko je važan projekt FINOTEKA.com!

FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za HRVATSKE prehrambene proizvode, dovodi HRVATSKE proizvođače u poziciju da se lakše odupru problemima koje imaju zbog prekomjernog uvoza hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta pridonijet će i razvoju hrvatskog gospodarstva.

Vjerujemo da je i Vašoj županiji, općini ili gradu u izravnom interesu da se razvija gospodarstvo u Vašem okruženju. Ukoliko smo u pravu, javite nam se, rado bismo Vas posjetili te Vam prezentirali naše prijedloge za suradnju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI