Zatvori!
FinotekaDostava.com×

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

   Prikaži samo eko proizvode
   Prikaži proiz. s dostavom na kućni prag

ZAŠTITA PODATAKA

Izjava o privatnosti
Zaštita Vaših osobnih podataka od posebne nam je važnosti. Stoga obrađujemo Vaše podatke isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovim podacima o zaštiti podataka obavještavamo Vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u kontekstu naše web stranice, odnosno naše djelatnosti.

Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od gubitka i zloupotrebe.
Ova web stranica koristi HTTPS enkripciju iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos sadržaja. Možete prepoznati šifriranu vezu promjenom adresne linije preglednika s "http: //" na "https: //" i simbolom zaključavanja u liniji preglednika. Ako je omogućena SSL enkripcija, podaci koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.
Imajte na umu, međutim, da prijenos podataka putem Interneta (primjerice, kada komunicirate putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.
Također koristimo antivirusne programe koji se redovno obnavljaju.

Google Karte
Ova web stranica koristi Google karte za prikaz informacija o karti. Kada upotrebljavate Google karte, Google prikuplja, obrađuje i upotrebljava podatke o upotrebi značajki Karte posjetitelja web-lokacija. Više informacija o Googleovoj obradi podataka potražite u Googleovim pravilima o privatnosti na adresi https://policies.google.com/privacy?hl=hr&gl=at. Tamo možete i promijeniti svoje postavke u centru za privatnost kako biste mogli upravljati i zaštititi svoje podatke.

Veze na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu kada napustite našu web stranicu putem bilo kojeg od ovih linkova, da nemamo kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti prilikom posjeta takvim web stranicama. Ova se pravila o privatnosti ne odnose na web stranice drugih pružatelja usluga.

Obrada podataka
Vaši podaci koje ste nam ostavili prilikom davanja privole az slanje newslettera dostupni su sljedećim trećim osobama:

  • vanjskoj tvrtki za web hosting i mail usluge (CA Internet d.o.o.).

Napominjemo da s navedenim tvrtkama dijelimo samo one podatke koji su potrebni za kvalitetno izvršavanje njihove usluge (naš legitiman interes) te one koji su potrebni kako bismo mogli u suradnji s njima izvršiti naše zakonske obveze. Vrlo pomno smo odabrali naše partnere te smo od njih dobili jamstvo da će Vaši podaci biti obrađivani s najvećom pažnjom.

Čuvanje Vaših podataka
Podatke koje ste nam dali putem kontakt forme, e-maila ili na neki drugi način čuvat ćemo najduže 7 godina, a iznimno duže ukoliko to moramo zbog zakonskih propisa.
Imate pravo tražiti nas da Vaše podatke obrišemo i više ne obrađujemo. To možete učiniti putem e-maila info@finoteka.com. Ukoliko to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, Vaše ćemo podatke u što kraćem roku obrisati i nećemo ih više obrađivati.
Ukoliko Vas zanima koje Vaše podatke obrađujemo, javite nam se putem e-maila info@finoteka.com.

Newsletter
Svatko tko je na stranici www.Finoteka.com upisao svoje podatke radi dobivanja Finotekinih obavijesti te za to dao privolu, prima naš newsletter. Svrha newslettera prvenstveno je osvještavanje ljudi, odnosno klijenata o važnosti kupovanja domaće, zdrave hrane, informiranje o tome gdje se mogu kupiti domaći, zdravi proizvodi, kako se i na koji način određeni proizvodi proizvode, informiranje o ponudi i akcijama dostupnima na stranici www.FinotekaDostava.com i Finoteka.com,  pružanje informacija općenito vezanih za tržište domaće hrane, savjetovanje vezano uz tržište domaće hrane, uz zdravu prehranu i sl.
U bilo kojem trenutku možete otkazati primanje našeg newslettera. Da biste to učinili, kliknite na link za odjavu pri dnu newslettera i bit ćete automatski odjavljeni.
Ukoliko zbog bilo kojeg razloga smatrate da Vaše podatke nismo dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka prekršena, ljubazno Vas molimo da nam se javite na info@finoteka.com kako bismo eventualnu pogrešku što prije ispravili.

HR-Koncept d.o.o.
Novakova 11, 40305 Nedelišće
OIB: 67372587778
info@finoteka.com, 040/821-501

Hrvoje Kolman

MEDIJSKI PARTNERI