FinotekaDostava.com - 11 god. s Vama
Ako želite naručiti više proizvoda od različitih proizvođača, da Vam stignu u jednoj dostavi, u jednom paketu, kliknite ovdje
Finoteka.com - 11 god. s Vama
Ako želite pretraživati bazu proizvođača i vidjeti tko od njih dostavlja svoje proizvode, kliknite ovdje

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

   Prikaži samo eko proizvode
   Prikaži proiz. s dostavom na kućni prag

ZA MEDIJE

Svaka pozitivna promjena na tržištu domaće hrane vidno će se odraziti na gospodarstvo svih županija i općina. Tome zasigurno ide u prilog činjenica da u Hrvatskoj od proizvodnje hrane živi preko 500.000 ljudi na više od 150.000 komercijalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Uvjereni smo da je FINOTEKA.com projekt čije intenziviranje će dovesti do mnogih promjena na hrvatskom tržištu hrane te da bi kao takav mogao pozitivno utjecati na većinu stanovnika Republike Hrvatske. Stoga smatramo da je o njegovoj provedbi neizmjerno važno pružiti informacije proizvođačima hrane, a potom i potencijalnim kupcima te hrane. U tom smislu, molimo Vas da nam, koristeći Vaš medijski utjecaj, u tome pomognete.

Vrlo je bitno naglasiti da je korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com potpuno besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača. Također napominjemo da je FINOTEKA.com projekt osmišljen na način da od njega mogu imati jednake koristi i proizvođači koji se ne koriste Internetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI