FinotekaDostava.com - 11 god. s Vama
Za kupnju i dostavu proizvoda hrvatskih OPG-ova na bilo koju adresu u Hrvatskoj, Sloveniji ili Austriji, kliknite ovdje
Finoteka.com - 11 god. s Vama
Za pregled podataka hrvatskih OPG-ova kliknite ovdje
FinotekaDostava.com×

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

   Prikaži samo eko proizvode
   Prikaži proiz. s dostavom na kućni prag

MISIJA

Omogućujemo hrvatskim proizvođačima hrane da izađu iz anonimnosti te efikasno promoviramo njihove proizvode uz pomoć inovativnih internet rješenja. S druge strane s tim istim inovativnim rješenjima omogućujemo kupcima hrane da u trenu pronađu proizvođača određenog prehrambenog proizvoda u svom okruženju. Na taj način jednoj i drugoj strani smanjujemo njihove transportne i mnoge druge troškove, smanjujemo im utrošak vremena te dokazujemo proizvođačima hrane da ne moraju prevaliti stotine kilometara kako bi njihovi potencijalni kupci znali da postoje.

Također, informiramo potencijalne kupce domaće hrane ("velike" i "male" trgovine, voćarnice, restorane, krajnje kupce i sl.) o ponudi domaćih prehrambenih proizvoda, podižemo svjest o važnosti kupovanja domaćih prehrambenih proizvoda za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo te tako ujedno stvaramo jedinstveno mjesto na internetu gdje je uvoznoj hrani ulaz zabranjen. Stvaramo okruženje u kojem se više neće moći desiti da kupci hrane kupuju uvoznu hranu samo zbog toga što su im nedostupne informacije o domaćim proizvođačima i proizvodima.

Osvještavamo ljude o važnosti kupovanja domaće, zdrave hrane, pružamo informacije o tome gdje se mogu kupiti domaći, zdravi proizvodi, kako se i na koji način određeni proizvodi proizvode, informiramo o ponudi i akcijama ostalih partnera, pružamo razne informacije o tržištu hrane, savjetujemo ljude o zdravoj prehrani i sl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MEDIJSKI PARTNERI