O tražilici

Bez obzira jeste li mali ili veliki proizvođač hrane ili ste mali ili veliki kupac hrane, ili tražite stalan ili povremen posao u poljoprivredi, TRAŽILICA je ovdje zbog vas!

Ako ste potencijalni kupac bilo koje domaće hrane, pozivamo vas da bez ikakve registracije TRAŽILICU besplatno koristite, izravno kontaktirate proizvođače te kupujete hranu bez posrednika. Također, pomoću TRAŽILICE pogledajte tko od naših OPG-ova ima potrebe za radnicima.

Ako ste proizvođač hrane, a još se niste REGISTRIRALI na www.Finoteka.com, pozivamo vas da to učinite što prije, neovisno o tome je li sada sezona vaših proizvoda. Napominjemo da prodaja Vaših proizvoda nije jedina korist od uključenja u FINOTEKA.com.

Ako ste proizvođač i želite da vaš oglas bude istaknut pred ostalima, kliknite OVDJE.

OD 2008. SMO S VAMA!

FINOTEKA.com je projekt koji je proteklih godina tisućama hrvatskih proizvođača hrane pomogao da lakše prodaju svoje proizvode. Pomogli smo i pomažemo mnogima, a jedino što proizvođači trebaju učiniti jest da unesu svoje proizvode u ponudu i da jednostavno pričekaju da stigne potražnja. Naš je posao, između ostalog, da kupce hrane iz naše baze obavještavamo o ponudi te da OPG-ovima nađemo kvalitetne radnike!

FINOTEKA.com jedinstveni je hrvatski projekt za kupnju domaće hrane bez posrednika, izravno od hrvatskih proizvođača! Redovno surađujemo s najpoznatijim hrvatskim medijima, s LAG-ovima, s mnogim Općinama i Gradovima te s mnogim drugim subjektima iz cijele RH koji su nas prepoznali kao Centralno mjesto tržišta domaće hrane. Iskustva naših korisnika bezbroj su puta prezentirana u mnogim medijima (npr. u večernjem Dnevniku HRT-a, Jutarnjem i Večernjem listu kao tema tjedna na 2 stranice, u Plodovima zemlje na HRT-u…) te su ujedno i najbolji dokaz koliko FINOTEKA.com koristi proizvođačima i kupcima domaće hrane.

FINOTEKA.com prva je hrvatska internet tražilica proizvođača domaće hrane i njihovih proizvoda, koja je s vremenom postala i Centralno mjesto tržišta domaće hrane u Republici Hrvatskoj. Trenutno imamo oko 3000 hrvatskih proizvođača hrane uključenih u projekt, s tisućama domaćih proizvoda u ponudi. Znamo da kupci uvijek idu tamo gdje je najbolja ponuda, onda nije ni čudo što je mnogim našim proizvođačima registracija u FINOTEKA.com vidljivo povećala prodaju.

Projekt je namijenjen kako vrlo malim proizvođačima, tako i onima koji svoje proizvode prodaju isključivo na veliko. Naime, proizvođači prilikom dodavanja proizvoda (nakon popunjavanja obrasca za registraciju) unose podatak prodaju li svoje proizvode “na malo” i/ili “na veliko”. “. Tako će npr. proizvođači koji žele svoje proizvode prodavati npr. voćarnicama, restoranima, trgovinama, trgovačkim centrima i sl., kod popunjavanja obrasca za prijavu unijeti opciju “veleprodaja”, a proizvođač Ivo Ivić, koji želi prodavati npr. papriku krajnjim potrošačima, u obrazac za unos proizvoda unijeti opciju “maloprodaja”. Oni koji prodaju i “na malo” i “na veliko”, prilikom popunjavanja obrasca će unijeti i opciju “maloprodaja” i opciju “veleprodaja”.

Proizvođači su promovirani kontinuirano minimalno 12 mjeseci od registracije u FINOTEKA.com, tj. i u periodu godine kada im ne traje sezona prodaje proizvoda. Tako se suradnja s kupcima može dogovoriti unaprijed.

Korištenje sustava FINOTEKA.com potpuno je besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača ili pronaći OPG koji traži radnike. Također, registracija za proizvođače hrane je besplatna.

FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za HRVATSKE proizvođače, dovodi HRVATSKE proizvođače u poziciju da se lakše odupru prekomjernom „uvozu“ hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta izravno će pridonijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

Ukoliko trebate dodatnu informaciju ili pojašnjenje, KONTAKTIRAJTE NAS!

Skip to content