FinotekaDostava.com - 11 god. s Vama
Ako želite naručiti više proizvoda od različitih proizvođača, da Vam stignu u jednoj dostavi, u jednom paketu, kliknite ovdje
Finoteka.com - 11 god. s Vama
Ako želite pretraživati bazu proizvođača i vidjeti tko od njih dostavlja svoje proizvode, kliknite ovdje

UPIŠITE  TRAŽENI  PROIZVOD

   Prikaži samo eko proizvode
   Prikaži proiz. s dostavom na kućni prag

ZAŠTITA PODATAKA

Izjava o privatnosti
Zaštita Vaših osobnih podataka od posebne nam je važnosti. Stoga obrađujemo Vaše podatke isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovim podacima o zaštiti podataka obavještavamo Vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u kontekstu naše web stranice, odnosno naše djelatnosti.

Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od gubitka i zloupotrebe.
Ova web stranica koristi HTTPS enkripciju iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos sadržaja. Možete prepoznati šifriranu vezu promjenom adresne linije preglednika s "http: //" na "https: //" i simbolom zaključavanja u liniji preglednika. Ako je omogućena SSL enkripcija, podaci koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.
Imajte na umu, međutim, da prijenos podataka putem Interneta (primjerice, kada komunicirate putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.
Također koristimo antivirusne programe koji se redovno obnavljaju.

Kolačići
Naša web stranica koristi takozvane "kolačiće". Naime, prilikom popunjavanja obrasca s podacima za dostavu (nakon odabira proizvoda), dajemo Vam mogućnost da Vaše podatke upamtimo te da prilikom sljedeće narudžbe ne morate ponovo upisivati iste podatke. Tako štedite svoje vrijeme. Da biste tu mogućnost iskoristili, morate prihvatiti korištenje kolačića. Ukoliko ne prihvatite kolačiće, prilikom sljedeće kupovine morat ćete ponovo upisivati sve podatke potrebne za uspješnu realizaciju kupnje i dostavu proizvoda.

Google Karte
Ova web stranica koristi Google karte za prikaz informacija o karti. Kada upotrebljavate Google karte, Google prikuplja, obrađuje i upotrebljava podatke o upotrebi značajki Karte posjetitelja web-lokacija. Više informacija o Googleovoj obradi podataka potražite u Googleovim pravilima o privatnosti na adresi https://policies.google.com/privacy?hl=hr&gl=at. Tamo možete i promijeniti svoje postavke u centru za privatnost kako biste mogli upravljati i zaštititi svoje podatke.

Veze na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu kada napustite našu web stranicu putem bilo kojeg od ovih linkova, da nemamo kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti prilikom posjeta takvim web stranicama. Ova se pravila o privatnosti ne odnose na web stranice drugih pružatelja usluga.

Obrada podataka
Ako ste proizvođač hrane, za uspješnu registraciju na stranicu Finoteka.com te za objavu vaših proizvoda nužno je da nam ostavite neke Vaše osobne podatke. Od Vas tražimo samo one podatke koji su nam nužni za kvalitetno izvršenje usluge koju Vam nudimo.
Vaši podaci koje nam ostavljate tom prilikom, dostupni su sljedećim trećim osobama:

  • vanjskoj tvrtki za web hosting i mail usluge (CA Internet d.o.o.).
  • našm sestrinskim tvrtkama Finoteka j.d.o.o. i Finoteka Dostava j.d.o.o. To znači da sve podatke koje nam šaljete putem e-maila, kontakt forme ili putem obrasca koji popunjavate prilikom registracije, radi što kvalitetnije usluge dijelimo s našim sestrinskim tvrtkama.

Napominjemo da s navedenim tvrtkama dijelimo samo one podatke koji su potrebni za kvalitetnije izvršavanje usluge te one koji su potrebni kako bismo mogli u suradnji s njima izvršiti naše zakonske obveze. Vrlo pomno smo odabrali naše partnere te smo od njih dobili jamstvo da će Vaši podaci biti obrađivani s najvećom pažnjom.
Važno je imati na umu da je bit projekta Finoteka.com oglašavanje domaćih proizvođača hrane, odnosno prezentiranje njihovih osobnih podataka (svih osim oib-a) potencijalnim kupcima hrane i ostalim korisnicima stranice. Samim time svatko tko se na Finoteka.com registrira kao proizvođač, sam objavljuje svoje podatke te podatke o prsvojim proizvodima javnosti.

Čuvanje Vaših podataka
Podatke koje ste nam dali putem kontakt forme, e-maila ili prilikom registracije na www.Finoteka.com čuvat ćemo najduže 7 godina računavši od 25.5.2018., a iznimno duže ukoliko to moramo zbog zakonskih propisa.
Imate pravo tražiti nas da Vaše podatke obrišemo i više ne obrađujemo. To možete učiniti putem e-maila info@finoteka.com. Ukoliko to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, Vaše ćemo podatke u što kraćem roku obrisati i nećemo ih više obrađivati.
Ukoliko Vas zanima koje Vaše podatke obrađujemo, možete se prijaviti na stranicu Vašim korisničkim imenom i lozinkom koje ste koristili prilikom registracije.

Newsletter
Svaki proizvođač hrane/korisnik koji se registrirao na stranici www.Finoteka.com, sukladno našem legitimnom interesu prima naš newsletter. Svrha newslettera prvenstveno je pružanje informacija općenito vezanih za tržište domaće hrane, savjetovanje vezano uz tržište domaće hrane kao i bilo što drugo za što procjenimo da bi našim klijentima izravno ili neizravno moglo pomoći u njihovom poslovanju.
U bilo kojem trenutku svaki proizvođač hrane registriran na Finoteka.com može otkazati primanje našeg newslettera. Dovoljno je da nas kontaktirate na info@finoteka.com i navedete nam da više ne želite primati naše obavijesti.
Ukoliko zbog bilo kojeg razloga smatrate da Vaše podatke nismo dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka prekršena, ljubazno Vas molimo da nam se javite na info@finoteka.com kako bismo eventualnu pogrešku što prije ispravili.

HR-Koncept d.o.o.
Novakova 11, 40305 Nedelišće
OIB: 67372587778
info@finoteka.com, +385 40 821 501
Hrvoje Kolman


MEDIJSKI PARTNERI